Hi!

Hi ! Mijn naam is Maite, founder van Badass business.

Ik groeide uit van eigenwijze studente zonder secundair diploma naar een zelfverzekerde lady boss van het Maison Maite brand met 1 grote persoonlijke droom :

Financiële vrijheid waardoor ik elke maand kon reizen & alle 198 landen in de wereld bezoeken.

Ik bezocht in tussentijd 88 verschillende landen samen met mijn partner,  aka den bolliii, vergaarde die financiële vrijheid & heb bovenal gecreëerd dat ik nu op wereldreis zou kunnen vertrekken & bij men terugkomst mijn hele bedrijf nog steeds groeiende zou zijn.

Financiele vrijheid
88 landen - & still counting
Groeiend bedrijf

Maar dat was ooit anders …

Voor ik ondernemer was ...

… was ik een heel eigenwijze studente. Ik studeerde architectuur in een secundair onderwijs te Brussel. Ik was erg goed in plannen maken, maar studeren, dat was helemaal niets voor mij.

Desondanks mijn schitterende punten in 5e middelbaar zakte ik, tegen de zin van mijn ouders, af naar het deeltijds beroeps secundair onderwijs onder het motto “moet ik maar lekker 2 dagen naar school gaan & de rest kon ik gaan werken“.

Ik slaagde met glans in de studie haartooi. Alleen maakte ik mijn school niet af (wegens te saai) & behaalde daardoor zelfs geen diploma secundair onderwijs.

Gelukkig was er niets dat mij kon tegen houden mijn droom te realiseren…

En toen werd ik een bad ass ondernemer !

19 was ik toen ik mijn bedrijf startte. Ik richtte op 8 jaar tijd het Maison Maite brand op met 4 vestigingen verspreid over heel België & op ons hoogtepunt een team van 17 personen. Alles ging snel, veel te snel … 

Ik besefte dat het anders kon, & vooral beter. Ik verdiepte me de voorbije 15jaar in het runnen van een succesvolle business maar vooral ook in het runnen van een succesvol leven. Een leven met veel tijd voor vrienden & familie maar ook eentje met veel (financiële) vrijheid.

Ik sta na al die jaren nog steeds met veel liefde achter het roer van Maison Maite maar daarbuiten reizen den bolliii & ik elke maand naar de mooiste paradijselijke bestemmingen. En of dat plezant is!

Mijn leven als travel freak deelde ik al langer op mijn persoonlijke Instagram @maitejaspers. Daarop volgende natuurlijk terecht elke keer dezelfde vraag : “Hoe doe je dat toch?”

Daarom nu ook jouw Badass business coach

Zo ontstond het Badass business project. Er is enorm veel nood & tegelijkertijd ook veel gebrek aan, step by step trainingen van ervaringsdeskundigen in de creatieve branche.
De know how om slim te werken ipv hard te werken vergaarde ik doorheen de jaren & deel ik hier graag met jou.

Zo kan ik je aanleren hoe :

  • je bedrijf te laten groeien, online & offline
  • meer omzet te creëren
  • jezelf misbaar te maken in je bedrijf
  • meer gedaan te krijgen in minder tijd
  • zelf een bad ass ondernemer te worden

Klinkt als een droom?

Ik heb geen privilege’s gehad. Ik heb mijn bedrijf gewoon f*cking seriously genomen & ben gegroeid tot die bad ass lady boss die jij ook ooit hoopt te zijn. So if I can do it, you can do too!

Ben jij een lady boss of man boss & zijn jouw dromen ook zo mooi? Of het nu 1.000.000€ op de bankrekening hebben is, het uitbouwen van jouw bedrijf, of het elke maand kunnen reizen, zonder financieel te moeten inboeten, net zoals ik doe. 

Dan ben jij bij Badass business op het juiste adres. Let’s meet soon.

X Maite

Leuke Weetjes Over Maite
Scroll to Top